(093) 1000 176
(093) 1000 176
(098) 1000 176
RU r r
Усі практики
Корпоративні правовідносини
Наші клієнти

Запрошення іноземця (від юр. осіб)

Запрошення іноземця (від юр. осіб)
Запрошення іноземця (від юр. осіб)

Допомога кваліфікованого юриста юридичним особам, яким необхідно оформити запрошення для нерезидента. Швидко та якісно! 
? ЗАВДАННЯ

У Вас багато бізнес партнерів за кордоном, і Ви маєте намір провести консультації, переговори, організувати спільні проекти в Україні, але не знаєте:

  • Як оформити візу для відвідування України?
  • Як виробити бізнес запрошення іноземцеві в Україну?
  • Які документи і куди подавати?
У нас є відповідь на ці і багато інших питань!


! ОПТИМАЛЬНЕ РІШЕННЯ


Виходом з даної ситуації буде оформлення бізнес запрошення на кожного з іноземних партнерів.

Запрошення можна отримати в міграційній службі за місцем знаходження Вашої компанії.

По цих запрошеннях в консульстві України в країні громадянства іноземні партнери можуть оформити короткострокову візу.

Віза видається для в'їзду і знаходження на території України не більше 90 діб впродовж шести місяців, може бути разова, двох- і багаторазова.

Команда наших фахівців допоможе Вам підготувати усі необхідні документи і надасть БЕЗКОШТОВНУ консультацію з кожного індивідуального питання!

Ви можете зайнятися оформленням запрошення самостійно або довіритися нашим юристам, які мають величезний досвід в роботі з міграційною службою, - більше 7 років!

Ми Вас абсолютно не відмовляємо від першого варіанту, але

При самостійному оформленні запрошення можуть виникнути наступні труднощі:

             "Приходьте завтра, у нас обід"

                                          – "По черзі"

        – "Повинен прийти Генеральний Директор/Президент компанії і особисто подати клопотання"

                                   – "У Вас бракує довідки і довідки на довідку"

                                             – "Це не до нас, це в 5-е вікно"

                    – "На жаль, не можемо допомогти"

   – "Виправіть помилки і подайте знову"

Довірте рішення Ваших проблем професіоналам!


+ РОБОТИ З НАМИ


Замовте у нас, тому що:

  • Наша компанія надає послуги у цій сфері вже більше 7-ми років
  • Наші юристи на додаток до вищої юридичної освіти вивчили "від і до" практичну сторону питання
  • Ми підготуємо пакет документів самостійно і допоможемо оформити фінансові гарантії запрошуючій стороні
  • Ви уникнете питань, хто кому ким доводиться, і навіщо запрошуєте
  • В оформленні запрошення не останню роль грає практика спілкування із співробітниками Міграційної служби, і вона у нас є
  • Ми гарантуємо результат, а якщо він не досягнутий - не вимагаємо оплати наших послуг, про що прямо вказуємо в договорі
  • Ми проконсультуємо Вас безкоштовно
  • І, нарешті, найкраща характеристика нашої роботи - це наші клієнти
Звертайтеся, і ми гарантовано досягнемо бажаного вами результату!

Докладно
Порядок видачі запрошень іноземним громадянам і особам без громадянства регулюється Наказом МВС України № 1104 від 15.11.2013 р. «Про затвердження Порядку оформлення запрошень іноземцям і особам без громадянства для одержання візи для в'їзду в Україну».

Згідно із цим Порядком запрошення – це документ, який є підставою для оформлення в дипломатичному представництві або консульській установі України за кордоном короткострокової візи.

Короткострокова віза (віза типу С) оформляється іноземцям і особам без громадянства для в'їзду в Україну, якщо строк їх перебування в Україні не перевищує 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду.

Запрошення видається терміном дії на шість місяців від дати його оформлення;

кількість днів, на які може бути запрошений іноземець або особа без громадянства, - від 5 до 90 днів.

Для оформлення запрошення в Україну юридичні особи, які виступають стороною, що запрошує, звертаються в територіальні органі міграційної служби за місцем свого знаходження.


!!! ВАЖЛИВО


  • Адреса реєстрації сторони, що запрошує, повинна бути Київ або Київська область.
  • Сторона, яка запрошує, повинна мати кошти в 20 - кратному розмірі прожиткового мінімуму, установленого в Україні на день в'їзду в Україну, на одного іноземця розраховуючи на місяць. Якщо термін перебування іноземця або особи без громадянства в Україні становить менше або більше одного місяця, зазначена сума ділиться на середньоарифметичну кількість днів місяця (30 діб) і множиться на планову кількість днів перебування ( до цієї суми додається п'ять днів).

§
ЗАКОНОДАВСТВО

  • Постанова КМ України № 567 від 01.07.2011 р. «Про затвердження Правил оформлення віз для в'їзду в Україну й транзитного проїзду через її територію».
  • Постанова КМ України № 884 від 04.12.2013 р. «Про затвердження Порядку підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців і осіб без громадянства для в'їзду в Україну, перебування на території України, транзитного проїзду через територію України й виїзду за її межі й визначення розміру такого забезпечення»
  • Наказ МВС України № 1104 від 15.11.2013 р. «Про затвердження Порядку оформлення запрошень іноземцям і особам без громадянства для одержання візи для в'їзду в Україну».
  • Наказ МЗС України № 196 від 26.07.2011 р. «Про затвердження Інструкції про порядок оформлення іноземцям і особам без громадянства віз для в'їзду в Україну й транзитного проїзду через її територію».
Юридична компанія «ЮСТІКОН», маючи багаторічний досвід, пропонує Вам повний комплекс юридичних послуг з питань оформлення запрошення від імені юридичної особи.


Ξ ПЕРЕЛІК БАЗОВИХ ПОСЛУГ


  • консультації з питань оформлення запрошення від імені юридичної особи;
  • підготовка пакета документів для подачі в Державну Міграційну службу;
  • подача або супровід подачі пакета документів у Державну Міграційну службу для оформлення запрошення;
  • одержання або супровід одержання запрошення від юридичної особи;

Ξ
ПЕРЕЛІК ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ

  • допомога в оформленні документа, що підтверджує достатнє фінансове забезпечення
  • оформлення витягу з ЄДР
  • оформлення банківської гарантії

Документи

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАПРОШЕННЯ ВІД ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ

# Документ Форма документа Примітка Ю* К*
1 Клопотання Оригінал, підписаний керівником компанії з печаткою
2 Паспортний документ іноземця з перекладом Копія, переклад повинен бути завірений нотаріально або бюро перекладів Необхідно надати копії всіх сторінок паспорта, включаючи попередні візи
3 Документ, що підтверджує реєстрацію компанії - Витяг з ЄДР або - Свідоцтво про реєстрацію представництва Копія, завірена печаткою й підписом керівника компанії
4 Наказ (розпорядження) про призначення працівника, який відповідає за прийом й оформлення документів іноземним партнерам Копія, завірена печаткою й підписом керівника компанії
5 Паспорт - керівника, що підписав запрошення або - уповноваженого співробітника Копія, завірена особистим підписом Якщо керівник іноземець, то додатково надати посвідку на проживання або дозвіл на працевлаштування
6 Інформація, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття видатків, пов'язаних з перебуванням іноземця й особи без громадянства на території України
6.1 Довідка банку або гарантійний лист банку Оригінал
6.2 Документ, що підтверджує наявність місця проживання іноземця: - підтвердження бронювання номера в готелі або - заява власника квартири, завірена нотаріально; - Копія, завірена печаткою готелю - Оригінал
6.3 Гарантійний лист сторони, яка запрошує Оригінал

* Ю - документи готують юристи компанії ЮСТІКОН
* К - документи надає клієнт
Ціни
Запрошення іноземця (від юр. осіб)
до 20 робочих днів 
до 5 робочих днів
1 500 грн.
2 500 грн.
Замовити послугу Переглянути весь прайс-лист
Алгоритм
ЕТАП ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ СТРОКИ

1. Підготовка

  • консультації
  • фінансове гарантування (за необхідності)
  • формування пакета документів
  • узгодження пакета документів із співробітником ДМС 

1-2 р.д.

2. Подання документів до ДМС

  • подання документів в органи ДМС
  • моніторинг процесу оформлення запрошення

від 4 р.д.

3. Отримання запрошення

  • отримання запрошення

1 р.д.

Результат
Запрошення для отримання візи для в'їзду до України
Питання та відповіді
В наступному місяці ми організовуємо консультації з бізнес партнерами (це громадяни Туреччини і ОАЕ). Ваша компанія могла б посприяти в отриманні запрошення іноземців в Україну? Запрошення потрібні наступного тижня.
ЮК «ЮСТІКОН» буде рада надати Вам послуги з оформлення запрошень для іноземних бізнес партнерів в найкоротший строк.

Звертаю Вашу увагу, що згідно п. 13 Постанов КМ України № 567 від 01.07.2011р. «Про затвердження Правил оформлення віз для в'їзду до України і транзитного проїзду через її територію» короткострокова віза громадянам Турецької Республіки оформляється без представлення відповідних запрошень.

Що стосується громадян ОАЕ, то для оформлення запрошення від кожного потрібна скан копія паспорта. Запрошення буде отримано в строк 3-4 р.д.

У нашої фармацевтичної компанії в грудні 2013 року закінчилася дія картки обліку в Міграційній службі і ми її не продовжили. Як можна продовжити картку і зробити запрошення, щоб через 10 днів вже вони потрапили в консульство?
На даний момент Міграційна служба для оформлення запрошень не вимагає облікову картку, тому ми можемо відразу подавати документи на запрошення. Термін оформлення - від 3х р.д.


У нас у ВВІРІ вимагають довідку про те, що на рахунку компанії є 100 тис грн. Це правомірна вимога для того, щоб зробити запрошення в Україну для трьох партнерів з ЮАР?
Ця вимога Міграційної служби законна. Проте цю довідку можна замінити листом-зобов'язанням або банківською гарантією на таку суму.

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 884 від 04.12.2013 р. «Про затвердження Порядку підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців і осіб без громадянства для в'їзду до України, перебувань на території України, транзитного проїзду через територію України і виїзду за її межі і визначення розміру такого забезпечення» запрошуюча сторона повинна мати кошти в 20 - кратному розмірі прожиткового мінімуму, встановленого в Україні на день в'їзду на одного іноземця з розрахунку на місяць.

Закон «Про Державний бюджет України на 2014 рік» від 16.01.2014 №719 – VII (стаття 7) встановлює розмір прожиткового мінімуму в сумі 1176 гривень з 1 січня, 1207 гривень з 1 липня, 1256 гривень з 1 жовтня.

Тобто сума на Вашому рахунку залежить від кількості днів, на яку Ви хочете запросити гр-н ПАР.

Якщо термін перебування/ іноземця в Україні становить менше або більше, ніж один місяць, вказана сума ділиться на середньоарифметичну кількість днів місяця (30 діб) і множиться на планову кількість днів перебування (до цієї суми додається п'ять днів).

comments powered by Disqus

	

 
Вгору