(093) 1000 176
(093) 1000 176
(098) 1000 176
RU r r
Усі практики
Корпоративні правовідносини
Наші клієнти

Запрошення іноземця (від фіз. осіб)

Запрошення іноземця (від фіз. осіб)
Запрошення іноземця (від фіз. осіб)

Допомога кваліфікованого юриста фізичним особам, яким необхідно оформити запрошення для нерезидента. Швидко та якісно!
? ЗАВДАННЯ

Ви громадянин України або легальний іммігрант, і у вас виникла необхідність допомогти нерезиденту (родич, друг, бізнес-партнер і тому подібне) в оформленні візи на в'їзд до України.

Легальний іммігрант- особа, що прибула до країни легальним чином на постійне місце проживання або на тимчасову роботу.


! ОПТИМАЛЬНЕ РІШЕННЯ


Гостьове (приватне) запрошення є найпоширенішим і найбільш затребуваним!

Основне призначення гостьової візи на гостьове (приватне) запрошення від фізичної особи - це відвідування іноземцями друзів і родичів на території України. Часто за гостьовими запрошеннями приїжджають іноземці для того, щоб одружитися з громадянкою (громадянином) України. Віза видається для в'їзду і знаходження на території України не більше 90 діб впродовж шести місяців; може бути разова, двох- і багаторазова.

Команда наших фахівців допоможе Вам підготувати усі необхідні документи і надасть БЕЗКОШТОВНУ консультацію з кожного індивідуального питання!

Ви можете зайнятися оформленням запрошення самостійно або довіритися нашим юристам, які мають величезний досвід у роботі з міграційною службою, - більше 6 років!

Майте на увазі - самостійне оформлення запрошення це:

                                      «Прийом з 10 до 12 один раз в тиждень»

                      – "Приходьте завтра, у нас обід"

                                           – "По черзі"

             – "У Вас бракує довідки і довідки на довідку"

                                                – "Це не до нас, це в 5-е вікно"

                              – "На жаль, не можемо допомогти"

       – "Виправіть помилки і подайте знову"

Довірте вирішення Ваших проблем професіоналам!


+ РОБОТИ З НАМИ


Замовте у нас, тому що:

  • Наша компанія надає послуги у цій сфері вже більше 7-ми років
  • Наші юристи на додаток до вищої юридичної освіти вивчили "від і до" практичну сторону питання
  • Ми підготуємо пакет документів самостійно і допоможемо оформити фінансові гарантії приймаючій стороні
  • Ви уникнете питань, хто кому ким доводиться, і навіщо запрошуєте
  • У оформленні запрошення не останню роль грає практика спілкування із співробітниками Міграційної служби і вона у нас є
  • Ми гарантуємо результат, а якщо він не досягнутий - не вимагаємо оплати наших послуг, про що прямо вказуємо в договорі
  • Ми проконсультуємо Вас безкоштовно
  • І, нарешті, найкраща характеристика нашої роботи - це наші клієнти
Звертайтеся, і ми гарантовано досягнемо бажаного вами результату!

Докладно
Порядок видачі запрошень іноземним громадянам і особам без громадянства регулюється Наказом МВС України № 1104 від 15.11.2013 р. «Про затвердження Порядку оформлення запрошень іноземцям і особам без громадянства для отримання візи для в'їзду до України».

Згідно з цим Порядком

Запрошення - це документ, який є підставою для оформлення в дипломатичному представництві або консульській установі України за кордоном короткострокової візи.

Короткострокова віза (віза типу С) оформляється іноземцям чи особам без громадянства для в'їзду в Україну, якщо термін їх перебування в Україні не перевищує 90 днів впродовж 180 днів з дати першого в'їзду.

Запрошення видається терміном дії на шість місяців від дати його оформлення; кількість днів, на які може бути запрошений іноземець чи особа без громадянства, - від 5 до 90 днів.

Для оформлення запрошення в Україну фізичні особи, які виступають запрошуючою стороною, звертаються в територіальні підрозділи міграційної служби за місцем свого проживання.


!!! ВАЖЛИВО


  • Адреса реєстрації запрошуючої сторони має бути Київ або Київська область.
  • Запрошуюча сторона повинна мати кошти в 20 - кратному розмірі прожиткового мінімуму, встановленого в Україні на день в'їзду до України, на одного іноземця з розрахунку на місяць. Якщо термін перебування іноземця або особи без громадянства в Україні становить менш або більше за один місяць, вказана сума ділиться на середньоарифметичну кількість днів місяця (30 діб) і множиться на планову кількість днів перебування (до цієї суми додається п'ять днів).

§
ЗАКОНОДАВСТВО

  • Постанова КМ України № 567 від 01.07.2011 р. «Про затвердження Правил оформлення віз для в'їзду до України і транзитного проїзду через її територію».
  • Постанова КМ України № 884 від 04.12.2013 р. «Про затвердження Порядку підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців чи осіб без громадянства для в'їзду до України, перебування на території України, транзитного проїзду через територію України і виїзду за її межі і визначення розміру такого забезпечення»
  • Наказ МВC України № 1104 від 15.11.2013 р. «Про затвердження Порядку оформлення запрошень іноземцям і особам без громадянства для отримання візи для в'їзду до України».
  • Наказ МВC України №196 від 26.07.2011 р. «Про затвердження Інструкції про порядок оформлення іноземцям чи особам без громадянства віз для в'їзду до України і транзитного проїзду через її територію».
Юридична компанія «ЮСТІКОН», маючи багаторічний досвід, пропонує Вам повний комплекс юридичних послуг з питань оформлення запрошення нерезидента від фізичної особи.


Ξ ПЕРЕЛІК БАЗОВИХ ПОСЛУГ


  • консультації з питання оформлення запрошення від імені фізичної особи
  • підготовка пакета документів для подання в Державну Міграційну Службу
  • подача чи супровід подачі пакету документів у Державну Міграційну службу для оформлення запрошення
  • отримання або супровід отримання запрошення від фізичної особи

Ξ
ПЕРЕЛІК ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ

  • допомога в оформленні документу, що підтверджує достатнє фінансове забезпечення
  • оформлення банківської гарантії

Документи

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОФОРМЛЕННЯ ЗАПРОШЕННЯ ВІД ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ

# Документ Форма документа Примітка Ю* К*
1 Заява Оригінал
2 Паспортний документ іноземця з перекладом Копія, переклад має бути завірений нотаріально або бюро перекладів Необхідно надати копії усіх сторінок паспорта, включаючи попередні візи
3 Паспортний документ приймаючої сторони Оригінал і копія При собі необхідно мати оригінал
4 Посвідка на тимчасове або постійне проживання в Україні Оригінал і копія За умови, що приймаюча сторона - іноземний громадянин
5 Довідка банку про наявність коштів на рахунку або інший документ, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат, пов'язаних з перебуванням іноземця і особи без громадянства на території України. Оригінал

* Ю - документи готують юристи компанії ЮСТІКОН
* К - документи надає клієнт
Ціни
Запрошення іноземця (від фіз. осіб)
до 20 робочих днів  
до 5 робочих днів  
1500 грн.
2500 грн.
Замовити послугу Переглянути весь прайс-лист
Алгоритм
ЕТАП ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ СТРОКИ

1. Підготовка

  • консультації
  • фінансове гарантування (за необхідності)
  • формування пакета документів
  • узгодження пакета документів із співробітником ДМС 

1-2 р.д.

2. Подання документів до ДМС

  • подання документів в органи ДМС
  • моніторинг процесу оформлення запрошення

від 4 р.д.

3. Отримання запрошення

  • отримання запрошення

1 р.д.

Результат
Запрошення для отримання візи для в'їзду до України
Питання та відповіді
Я хочу запросити громадянина Франції на 10 днів до себе у гості. Чи треба мені оформити запрошення для іноземця в Україну або щось для цього з мого боку? Якщо потрібно, то що саме?
Для громадян Франції передбачений безвізовий в'їзд до України, тому Вам не треба оформляти запрошення або інші документи від запрошуючої сторони.
Підкажіть, будь ласка, як оформити запрошення іноземця в Україну (гр. Саудівської Аравії), який на цей час мешкає в Нідерландах і мешкатиме там до 2017 року! Паспорт переклала, довідку з банку узяла, копію свого паспорта теж зробила.
Документи для запрошення Ви підготували правильно. Вам треба з цими документами ще раз звернутися в міграційну службу за місцем Вашої реєстрації. Там Вам дадуть бланк заяви, де Ви відмітите, що іноземець громадянин Саудівської Аравії, але мешкає в Нідерландах. Також вкажіть на який строк Ви його запрошуєте. Вам дадуть квитанції, які треба буде сплатити. Запрошення для громадянина Індії для в'їзду до України є обов'язковим, оскільки інакше він не зможе отримати візу і в'їхати в Україну.


Планую запросити друга з Китаю. На Вашому сайті прочитала, що для того, щоб зробити запрошення для іноземця в Україну мені треба узяти «довідку банку про наявність коштів на рахунку? Скільки грошей має бути на рахунку?
Ви праві, це нові вимоги.

Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 884 від 04.12.2013 р. «Про затвердження Порядку підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців і осіб без громадянства для в'їзду до України, перебувань на території України, транзитного проїзду через територію України і виїзду за її межі і визначення розміру такого забезпечення» запрошуюча сторона повинна мати кошти в 20 - кратному розмірі прожиткового мінімуму, встановленого в Україні на день в'їзду на одного іноземця з розрахунку на місяць.

Закон «Про Державний бюджет України на 2014 рік» від 16.01.2014 №719 – VII (стаття 7) встановлює розмір прожиткового мінімуму в сумі 1176 гривень з 1 січня, 1207 гривень з 1 липня, 1256 гривень з 1 жовтня.

Тобто сума на Вашому рахунку залежить від кількості днів, на яку Ви хочете запросити гр-на Китаю.

Якщо строк перебування/ іноземця в Україні становить менше або більше, ніж один місяць, вказана сума ділиться на середньоарифметичну кількість днів місяця (30 діб) і множиться на планову кількість днів перебування (до цієї суми додається п'ять днів).

Ви допомагаєте запросити громадян Індії? Мені треба запросити 2х друзів-індусів на пару тижнів. Що потрібно від мене для того, щоб Ваша компанія допомогла мені отримати запрошення?
Так, наша компанія допомагає оформити запрошення для іноземців в Україну за умови, що запрошуюча сторона зареєстрована в Києві.

З Вашого боку потрібні наступні документи:

  • копії паспортних документів гр-н Індії
  • копія Вашого паспорта (при поданні документів необхідно надати оригінал)
  • Довідка банку про наявність коштів на рахунку або інший документ, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат, пов'язаних з перебуванням іноземця і особи без громадянства на території України.
Для оформлення двох запрошень на строк 14 днів на Вашому рахунку має бути мінімум 22530 грн. Якщо у Вас такої суми немає, ми допоможемо оформити банківську гарантію на цю суму.

Документи подаються в міграційну службу за місцем вашої реєстрації.

Максимальний термін, на який Ви можете оформити запрошення, це 90 днів перебування іноземних громадян в Україні упродовж 180 днів.

comments powered by Disqus

	

 
Вгору