(093) 1000 176
(093) 1000 176
(098) 1000 176
RU r r
Усі практики
Корпоративні правовідносини
Наші клієнти

Посвідка на постійне проживання в Україні

Посвідка на постійне проживання в Україні

Посвідка на постійне проживання в Україні

Отримаємо Посвідку на постійне проживання в Україні. Мінімальні строки (від двух місяців). Гарантія результата. Мінімальний пакет документів.
? ЗАВДАННЯ

Ви не відноситеся до громадян України, але часто відвідуєте нашу країну?!

Вам необхідно перебувати на території України тривалий період часу?!

У Вас часто виникає питання працевлаштування в Україні?!


! ОПТИМАЛЬНЕ РІШЕННЯ


Кращого рішення, ніж оформлення Посвідки на постійне проживання не знайти!

Посвідка на постійне проживання - це максимально можливий перелік прав для нерезидента!

Оформивши Посвідку на постійне проживання в Україні ви одержуєте наступні переваги:

  • Кількість відвідувань країни не лімітована
  • Строк знаходження на території України не обмежений
  • При працевлаштуванні не потрібне одержання дозволу
  • При отриманні Посвідки на постійне проживання з'являється право ввозу автомобіля без "розмитнення"
  • Посвідка на постійне проживання - безстрокова, а отже, немає необхідності переоформляти її через якийсь час
Отже, оформлення Посвідки на постійне проживання для Вас питання вирішене, але як же це зробити? По суті, існує кілька варіантів - або займатися цим самостійно, або замовити супровід цього процесу у фахівців з досвідом роботи й розумінням міграційного законодавства. Ми Вас абсолютно не відмовляємо від першого варіанта, АЛЕ

Самостійне оформлення Посвідки на постійне проживання це:

                       "Приходьте завтра, у нас обід"

     "По черзі"

                              "У Вас не вистачає довідки й довідки на довідку"

    "Це не до нас, це в 5-е вікно"

             "Виправте помилки й подайте знову"

                                   " На жаль, не можемо допомогти"


+ РОБОТИ З НАМИ


Замовте в нас, тому що:

  • Наша компанія надає послуги в даній сфері вже більш 7-ми років
  • Наші юристи на додаток до вищої юридичної освіти вивчили "від і до" практичну сторону питання
  • В оформленні Посвідки на постійне проживання не останню роль відіграє практика спілкування із співробітниками Міграційної служби, й вона в нас є
  • Ми проконсультуємо Вас безкоштовно
  • Нам потрібний мінімальний перелік документів, усе інше готують наші юристи
  • Ми гарантуємо результат, а якщо він не досягнутий - не вимагаємо оплати наших послуг, про що прямо вказуємо в договорі
  • І, нарешті, найкраща характеристика нашої роботи - це наші клієнти
Звертайтеся, й ми гарантовано досягнемо бажаного вами результату!

Докладно
Закон України «Про правовий статус іноземців» передбачає, що іноземці можуть у встановленому порядку іммігрувати в Україну на постійне проживання (для в'їзду в Україну оформляється довгострокова віза).

Імміграція - це прибуття в Україну у встановленому законом порядку іноземців і осіб без громадянства на постійне проживання.

Для одержання права іммігрувати в Україну на постійне проживання необхідно одержати дозвіл на імміграцію.

Дозвіл на імміграцію - рішення спеціально уповноваженого центрального органа виконавчої влади з питань імміграції й підлеглих йому органів, які надають право іноземцям і особам без громадянства на імміграцію.

Дозвіл на імміграцію надається для певних категорій іммігрантів у межах установленої Кабінетом Міністрів України квоти імміграції або імміграції поза квотою.

Квота імміграції - це гранична кількість іноземців і осіб без громадянства, яким передбачено надати дозвіл на імміграцію протягом календарного року.

Дозвіл на імміграцію надається в межах квоти імміграції наступним категоріям іммігрантів:

  1. діячі науки й культури, імміграція яких відповідає інтересам України
  2. висококваліфіковані фахівці й робітники, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України
  3. особи, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менш 100 (ста) тисяч доларів США, зареєстровану в порядку, певному Кабінетом Міністрів України
  4. особи, які є рідним братом або сестрою, дідом або бабою, онуком або внучкою громадян України
  5. особи, які раніше перебували в громадянстві України
  6. батьки, чоловік (дружина) іммігранта і його неповнолітні діти
  7. особи, які безперервно прожили на території України протягом трьох років від дня надання їм статусу особи, що постраждала від торгівлі людьми

Дозвіл на імміграцію поза квотою імміграції надається:

  1. одному з подружжя, якщо другий з подружжя, з яким він перебуває в шлюбі понад два роки, є громадянином України, дітям або батькам громадян України;
  2. особам, які є опікунами громадян України, або перебувають під опікою громадян України;
  3. особам, що мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням;
  4. особам, імміграція яких становить державний інтерес для України;
  5. закордонним українцям, подружжям закордонних українців, їх дітям у випадку їх спільного в'їзду та перебування на території України.


!!! ВАЖЛИВО


  • Дозвіл на імміграцію діє протягом одного року з моменту його видачі.
  • За цей час необхідно звернутися в міграційну службу для оформлення посвідки на постійне проживання.

Особі, яка постійно проживає за межами України й одержала дозвіл на імміграцію, дипломатичне представництво або консульська установа України за його зверненням оформляє довгострокову візу.

Після прибуття іммігранта в Україну він повинен протягом п'яти робочих днів звернутися в територіальне відділення міграційної служби за місцем проживання із заявою про видачу йому посвідки на постійне проживання.

Особі, яка перебуває на законних підставах в Україні й одержала дозвіл на імміграцію, територіальне відділення міграційної служби видає посвідку на постійне проживання протягом тижня від дня подання відповідної заяви.


і ПРИМІТКА


  • Згідно із Законом України «Про імміграцію» строк розгляду заяви про надання дозволу на імміграцію не може перевищувати одного року від дня його подачі.
  • Протягом 10 календарних днів після одержання посвідки на постійне проживання іноземцеві необхідно звернутися в ЖЕК або територіальний підрозділ Державної міграційної служби за місцем проживання із заявою, згідно з якою одержати реєстрацію (прописку), яка проставляється на бланку виду на проживання.

§
ЗАКОНОДАВСТВО

  • Закон України «Про правовий статус іноземців і осіб без громадянства»
  • Закон України «Про імміграцію»
  • Постанова КМ України від 26 грудня 2002 р. № 1983 «Про затвердження Порядку формування квоти імміграції, порядку здійснення проведення за заявами про надання дозволу на імміграцію і його скасуванню й виконанні ухвалених рішень, порядку оформлення й видачі посвідки на постійне проживання»
  • Постанова КМ України від 28 березня 2012 року № 251 «Про затвердження Порядку оформлення, виготовлення й видачі посвідки на постійне проживання й посвідки на тимчасове проживання й технічного опису їх бланків і внесення змін у постанову Кабінету Міністрів України від 26 грудня 2002 р. № 1983»
  • Наказ МВС України від 15 липня 2013 № 681 «Про затвердження Тимчасового порядку розгляду заяв для оформлення посвідки на постійне проживання й посвідки на тимчасове проживання»
Юридична компанія «ЮСТІКОН», маючи багаторічний досвід, пропонує Вам повний комплекс юридичних послуг з оформлення посвідки на постійне проживання в Україні.


Ξ ПЕРЕЛІК БАЗОВИХ ПОСЛУГ


  • консультації з питань одержання дозволу на імміграцію й посвідки на постійне проживання в Україні
  • підготовка заяви-анкети про надання посвідки на постійне проживання в Україні
  • переклад паспорта іноземного громадянина на українську мову
  • оплата державних мит та інших офіційних платежів
  • представництво інтересів клієнта при подачі необхідного пакета документів в органи міграційної служби
  • отримання дозволу на імміграцію
  • підготовка заяви про надання посвідки на постійне проживання в Україні
  • подача необхідного пакета документів в органи міграційної служби
  • отримання посвідки на постійне проживання в Україні

Документи

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ДОЗВОЛУ НА ІММІГРАЦІЮ Й ПОСВІДКИ НА ПОСТІЙНЕ ПРОЖИВАННЯ

# Документ Форма документа Примітка Ю* К*
1 Заява про надання дозволу на імміграцію Оригінал
2 Заява про надання посвідки на постійне проживання Оригінал
3 Паспорт Копія з нотаріально завіреним перекладом на українську мову Необхідно завірити й перекласти першу сторінку паспорта, а якщо буде потреба одержання візи - також сторінку з візою; Також необхідно надати копію сторінки паспорта зі штампом про перетин кордону (при кожному перетині кордону України протягом строку одержання посвідки на проживання)
4 8 фотографій На матовій основі, розміром 35 х 45 мм.
5 Документи про наявність житла в Україні, де особа має право на реєстрацію
5.1 Правовстановлюючий документ на житлове приміщення Копія, завірена нотаріально, або оригінал і копія
5.2 Заява – згода власника/ків на реєстрацію Оригінал з нотаріальним засвідченням підпису власника/ків У випадку, якщо заявник не є власником житлового приміщення
5.3 Паспорт власника/ків Копія
6 Документ про місце проживання за кордоном Оригінал
7 Медичні довідки про те, що особа не є хворим: - СНІД; - туберкульозом; - хронічним алкоголізмом, токсикоманією, наркоманією; - інфекційними захворюваннями (дифтерія, менінгококк, патогенні ентеробактерії) Оригінал За винятком чоловіка громадянина України, (якщо шлюб триває понад два роки), дітей і батьків громадян України, осіб, які мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням
8 Довідка про відсутність судимості на території країни громадянства Оригінал За винятком чоловіка громадянина України, (якщо шлюб триває понад два роки), дітей і батьків громадян України, осіб, які мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням
9 Довідка про відсутність судимості на території України Оригінал
10 Квитанція про оплату державного мита й послуг міграційної служби Оригінал
11 Доручення Завірене нотаріально Від імені іноземного громадянина на співробітників нашої компанії
12 Відповідно до категорії іммігрантів подається один з наступних документів
12.1 Документ, який підтверджує підтримку клопотання центральним органом виконавчої влади України Оригінал Для діячів науки й культури, імміграція яких відповідає інтересам України
12.2 Документи, які підтверджують відповідність рівня кваліфікації фахівця або робітника вимогам, передбаченим у переліку, затвердженому центральним органом виконавчої влади з питань праці й соціальної політики Оригінал Для висококваліфікованих фахівців і робітників, гостра потреба в яких є відчутною для економіки України
12.3 Документ про державну реєстрацію іноземної інвестиції в економіку України (інформаційне повідомлення) Оригінал Для осіб, які здійснили іноземну інвестицію в економіку України іноземною конвертованою валютою на суму не менш 100 (ста) тисяч доларів США
12.4 Документи, які засвідчують сімейні відносини із громадянином України Оригінал Для осіб, які є рідним братом або сестрою, дідом або бабою, онуком або внучкою, чоловіком громадянина України (якщо шлюб триває понад два роки) дітьми або батьками громадян України
12.5 Документ, який підтверджує, що особа раніше перебувала в громадянстві України Оригінал Для осіб, які раніше перебували в громадянстві України
12.6 Документи, які засвідчують сімейні відносини Заявника з іммігрантом, і документ про те, що іммігрант не заперечує проти його імміграції й гарантує фінансове забезпечення на рівні не більш низькому від прожиткового мінімуму, установленого в Україні Оригінал Для батьків, чоловіка (дружини) іммігранта і його неповнолітніх дітей
12.7 Документ, який підтверджує статус особи, яка постраждала від торгівлі людьми, а також документ, який підтверджує факт безперервного проживання особи на законних підставах на території України протягом трьох років від дня надання їй статусу особи, яка постраждала від торгівлі Оригінал Для осіб, які безперервно прожили на території України протягом трьох років від дня надання їм статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми
12.8 Документи про призначення опікунами над громадянами України або про встановлення над ними опіки громадянина України Оригінал Для осіб, які є опікунами громадян України, або перебувають під опікою громадян України
12.9 Документи, які підтверджують, що вони або хоча б один з їхніх батьків, дід або баба, рідні брат або сестра народилися або постійно проживали до 16 липня 1990 року на території, яка стала територією України Оригінал Для осіб, які мають право на набуття громадянства України за територіальним походженням
12.10 Заява центрального органа виконавчої влади України про те, що імміграція особи становить державний інтерес для України Оригінал Для осіб, імміграція яких становить державний інтерес для України

* Ю - документи готують юристи компанії ЮСТІКОН
* К - документи надає клієнт
Ціни
Посвідка на постійне проживання в Україні
від 65 робочих днів (поза квотою імміграції)

від 85 робочих днів (по квоті імміграції)

від 20 робочих днів
9 950 грн.

9 950 грн.

за домовленістю
Замовити послугу Переглянути весь прайс-лист
Алгоритм
ЕТАП ПЕРЕЛІК ЗАХОДІВ СТРОКИ

1. Підготовка

  • консультації
  • оформлення доручення у нотаріуса
  • переклади необхідних документів українською мовою, їх нотаріальне завірення
  • оформлення довідки про відсутність судимості
  • підготовка заяв, клопотань, листів
  • формування пакета документів

від 1 р.д.

2. Подання документів до ДМС

  • узгодження пакета документів із ДМС
  • подача документів в органи ДМС
  • моніторинг процесу з питання оформлення дозволу на імміграцію 

від 60 р.д.

3. Одержання Дозволу на імміграцію

  • одержання дозволу на імміграцію

1 р.д.

4. Оформлення Посвідки на постійне проживання

  • подача заяви в органи ДМС
  • одержання посвідки на постійне проживання
від 5 р.д.
5. Реєстрація місця проживання
  • реєстрація місця проживання за адресою шляхом проставлення штампа у посвідці на постійне проживання (при необхідності за додаткову плату)
1-3 р.д.
Результат
Посвідка на постійне проживання в Україні 1
Посвідка на постійне проживання в Україні 2
Дозвіл на імміграцію в Україну
Питання та відповіді
Підкажіть мені, будь ласка. Я є громадянкою Республіки Білорусь. Моя рідна бабуся народилася і мешкала до 1962 року в Україні. Чи можу я отримати постійну посвідку на проживання в Україні?
Так, народження Вашої бабусі на території України є основою для оформлення посвідки на проживання в Україні за територіальним походженням.
Підкажіть, будь ласка, мій чоловік іноземець, живемо закордоном. Якщо він отримає постійну посвідку на проживання (Україна) - чи означає це те, що він повинен буде залишитися на постійне проживання в Україні.
Отримання посвідки на проживання в Україні надає право мешкати на території України, але не обмежує у виборі країни дійсного перебування.

Після отримання постійної посвідки на проживання в Україні Ваш чоловік може знаходитися за кордоном і їздити в Україну без візи.

Мешкаю в Україні, маю постійну посвідку на проживання (Київ). Але днями у мене її вкрали. У міліції мені видали довідку про крадіжку. Підкажіть, будь ласка, які ще потрібно надати документи для того, щоб мені відновили посвідку на проживання?
Для відновлення посвідки на проживання Вам треба надати наступні документи:
  1. заява
  2. довідка про крадіжку і заява про втрату в довільній формі
  3. квитанція про сплату державного мита
  4. 2 фотографії 3,5*4,5 на матовій основі
  5. довідка про несудимість.

Наша компанія може в найкоротші строки допомогти Вам відновити порсвідку на постійне проживання. Ви можете отримати детальну консультацію тел 044 2272956.

Я громадянка України, у шлюбі за громадянином РФ. Зараз живу у чоловіка в Москві. Хочемо продати кімнату в комуналці, виписатися і переїхати жити на Україну на ПМП. Є дві основи: шлюб більше двох років і дитина. Підкажіть, з чого розпочинати?
У Вашому випадку доцільніше оформити чоловікові посвідку на постійне проживання на підставі шлюбу.

Для цього необхідно після приїзду в Україну звернутися в Міграційну службу за місцем проживання.

Відмінність посвідки на тимчасове і постійне проживання - строк, на який цей документ видається.

Наша компанія може допомогти Вам в оформленні посвідки на постійне проживання в строк 65 робочих днів.

Підкажіть, будь ласка, я громадянка Таджикистану, хочу вийти заміж за громадянина Палестини. У нього вже є постійна посвідка на проживання на Україні, чи можу я собі оформити пмп Україна після шлюбу? Як оформити посвідку на проживання в Україні?
Ви можете оформити собі постійну посвідку на проживання за квотою імміграції після укладення шлюбу, як дружина іммігранта. Посвідка на проживання оформляється в Міграційній службі за місцем проживання. Строк оформлення - 3-4 місяці. Ми можемо Вам в цьому допомогти.
comments powered by Disqus

	

 
Вгору