goup

Продовження строку перебування в Україні

Допоможемо Продовжити строк перебування іноземця в Україні. Мінімальний термін виконання робіт. Більше 7-ми років досвіду у цій сфері!
 

Замовте зараз: +380(98)1000-176

Завдання

Якщо Ви потрапили в таку ситуацію:

- У Вас закінчується термін дії візи

або

- Ви громадянин країни з безвізовим режимом і плануєте затриматися на території України довше 90 днів, і у Вас є законні підстави, через які Ви не можете виїхати із країни:

  • лікування
  • вагітність або пологи
  • догляд за хворим членом родини
  • оформлення спадщини
  • подача документів на імміграцію
  • набуття громадянства України

Оптимальне рішення

Для легального перебування на території України Вам потрібно продовжити строк перебування!

Таким чином, Ви не порушите передбачений законодавством України строк перебування й уникнете штрафних санкцій, як на території України, так і на кордоні при виїзді.

АЛЕ!  Ви Не маєте часу на відвідування міграційної служби (Ви перебуваєте на лікуванні, доглядаєте за хворим, займаєтеся вступом у спадщину і т.д.), заповнення бланків або Ви погано володієте українською мовою, звертайтеся до наших юристів, і Ми оформимо Вам усі необхідні документи в найкоротший строк.

Замовивши в нас продовження строку перебування, Ви заощадите свій час і нерви, витративши при цьому мінімум зусиль!

Самостійне продовження строку перебування це: 

                          – "Приходьте завтра, у нас обід"

- «Вам продовжити строк перебування не можна, маєте виїхати!»

         – "По черзі"

                               – "У Вас не вистачає довідки й довідки на довідку"

         – «Ви пропустили строки продовження, оплачуйте штраф і виїздіть»

                    – "Виправте помилки й подайте знову"

Переваги роботи з нами

  • Наша компанія надає послуги в даній сфері з 2008 року
  • Наші юристи на додаток до вищої юридичної освіти вивчили "від і до" практичну сторону питання
  • В оформленні продовження строку перебування в Україні не останню роль відіграє практика спілкування із співробітниками Міграційної служби, і вона в нас є
  • Ми проконсультуємо Вас безкоштовно
  • Нам потрібний мінімальний перелік документів, усе інше готовлять наші юристи
  • Ми гарантуємо результат, а якщо він не досягнутий - не вимагаємо оплати наших послуг, про що прямо вказуємо в договорі
  • І, нарешті, найкраща характеристика нашої роботи - це наші клієнти

Звертайтеся, й ми гарантовано досягнемо бажаного вами результату!

Докладний опис послуги

Якщо Ви іноземний громадянин, який приїхав в Україну й затримався або планує затриматися більш ніж на 90 днів, ця інформація для Вас. Вам необхідно продовжити строк свого перебування на весь період ситуації, що склалася, для того, щоб законно перебувати на території України.

 Відповідно до Постанови КМ України від 15.02.2012 р. № 150 «Про затвердження Порядку продовження строку перебування й продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців або осіб без громадянства на території України» при необхідності продовжити строк перебування в Україні потрібно звернутися в територіальний підрозділ Міграційної служби не раніше ніж за 10 днів і не пізніше ніж за 3 дні до закінчення терміну дії первинної реєстрації.

Первинну реєстрацію Ви одержали в пункті пропуску через державний кордон, коли посадова особа відповідних органів у паспортному документі поставила відмітку "В'їзд", занесла відомості до відповідного реєстру або заповнила міграційну картку.

Продовження строку перебування являє собою проставлення в паспортний документ відповідного штампа, який скріплюється реєстраційною печаткою. У випадку, якщо міжнародними угодами передбачений порядок в'їзду в Україну іноземців за паспортними документами для внутрішнього використання, продовження строку перебування в Україні, за їхнім бажанням, оформляється шляхом виписки вкладного талона до паспортного документа.

Підстави для продовження строку перебування залежать від типу візи, за якою Ви в'їхали.

Продовження можливе в наступних випадках:

  1. Транзитна віза - у випадку змушеної зупинки на території України у зв'язку з надзвичайними обставинами на період, необхідний для усунення таких обставин;
  2. Короткострокова віза або в'їзд громадян держав з безвізовим порядком в'їзду (Азербайджанська Республіка, Республіка Білорусь, Республіка Вірменія, Грузія, Республіка Молдова, Російська Федерація, Республіка Узбекистан) - при наявності обґрунтованих підстав для подальшого перебування на території України (лікування, вагітність, пологи, догляд за хворим членом родини, оформлення спадщини, подача заяви про одержання дозволу на імміграцію або набуття громадянства України і т.д.);
  3. Довгострокова віза - якщо протягом терміну дії візи з поважних причин не були оформлені документи, що дають право на перебування або проживання в Україні на строк, що перевищує 90 днів.

Відповідальність за порушення порядку перебування в Україні

Іноземці й особи без громадянства, затримані за незаконне перебування на території України (ті, що порушили заборону щодо в'їзду в Україну, за відсутності визначених законодавством і міжнародними договорами України підстав для перебування в Україні (транзитного проїзду через її територію), у тому числі перебування за чужими, підробленими, зіпсованими або такими, які не відповідають установленому зразку, візами (дозволами), паспортними документами), розміщаються в пунктах тимчасового перебування іноземців і осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, з регламентованим внутрішнім розпорядком на період, необхідний для підготовки їх виселення за межі України в примусовому порядку, але не більш ніж шість місяців.

Законодавство

  • Закон України «Про правовий статус іноземців і осіб без громадянства»
  • Постанова КМ України від 15.02.2012 р. № 150 «Про затвердження Порядку продовження строку перебування й продовження або скорочення строку тимчасового перебування іноземців або осіб без громадянства на території України»
  • Наказ МВС України від 25.04.2012 № 363 «Про затвердження Порядку розгляду заяв іноземців і осіб без громадянства про продовження строку перебування на території України»
  • Постанова КМ України № 884 від 04.12.2013 р. «Про затвердження Порядку підтвердження достатнього фінансового забезпечення іноземців і осіб без громадянства для в'їзду в Україну, перебування на території України, транзитного проїзду через територію України й виїзду за її межі й визначення розміру такого забезпечення»
  • Угода про надання медичної допомоги громадянам держав-учасників СНД (ратифікована Законом України № 1764-III від 01.06.2000 р.)
  • Постанова КМУ від 22.06.2011 р. № 667 «Про затвердження Порядку надання медичної допомоги іноземцям і особам без громадянства, які тимчасово перебувають на території України»


ПРИМІТКА 

  • Звертаємо Вашу увагу, що іноземний громадянин або сторона, що запрошує, для продовження строку перебування повинні мати кошти в 20 - кратному розмірі прожиткового мінімуму, установленого в Україні на день в'їзду в Україну, на одного іноземця розраховуючи на місяць. Якщо строк перебування іноземця або особи без громадянства в Україні становить менше або більше одного місяця, зазначена сума ділиться на середньоарифметичну кількість днів місяця (30 діб) і множиться на планову кількість днів перебування (до цієї суми додається п'ять днів).

Вартість стандартного пакету послуг

Продовження строку перебування в Україні Стандартні строки: 3-6 робочих днів 2 000 грн

Переглянути весь прайс-лист

Що входить у стандартний пакет послуг

  • консультації з питань продовження строку перебування
  • підготовка звернення щодо продовження строку перебування запрошеної особи від приймаючої фізичної особи або юридичної особи
  • подача необхідного пакета документів в органи міграційної служби
  • одержання паспортного документа іноземця зі штампом міграційної служби про продовження строків реєстрації

Порядок оформлення по продовженню строку перебування в Україні

  • Підготовка
    від 1 р.д.
    • консультації
    • оформлення довіреності у нотаріуса
    • переклади необхідних документів на українську мову, їх нотаріальне завірення
    • фінансове гарантування (за необхідності)
    • підготовка заяв, клопотань, листів
    • формування пакета документів
  • Подача документів у ДМС
    від 3 р.д.
    • узгодження пакета документів із ДМС
    • подача документів, у т.ч. паспорта,  в органи ДМС
  • Одержання паспорта з відміткою про продовження строку перебування
    від 1 р.д.
    • Одержання паспорта з відміткою про продовження строку перебування

Перелік документів для продовження строку перебування в Україні

# Документ Форма документа Примітка Ю* К*
1 Заява іноземця або особи без громадянства щодо продовження строку перебування Оригінал Заява узгоджується з приймаючою стороною, а також із власником житлового приміщення, у якому проживає іноземний громадянин
2 4 фотографії На матовій основі, розміром 35х45 мм
3 Паспорт нерезидента Оригінал + копія з нотаріально завіреним перекладом на українську мову

Необхідно перекласти першу сторінку паспорта й завірити нотаріально або в бюро перекладів.

Також необхідно надати копію сторінки паспорта зі штампом про перетин кордону або копію міграційної картки й копію сторінки паспорта з візою (за наявності)
4

Паспортний документ приймаючої сторони -  фізичної особи

або директора або відповідального співробітника приймаючої сторони компанії

Оригінал і копія, завірена особистим підписом У випадку якщо сторона, що запрошує, не є громадянином України, то необхідно підтвердити законність перебування на території України
5 Наказ про призначення відповідального співробітника приймаючої сторони – компанії Копія, завірена печаткою підприємства та підписом керівника У випадку, якщо приймаюча сторона – компанія
6 Витяг з ЄДР Оригінал, завірений печаткою підприємства та підписом керівника У випадку, якщо приймаюча сторона – компанія
7 Документ, що підтверджує фінансове забезпечення приймаючої сторони Оригінал
8 Документи про наявність житла в Україні, де особа має право на реєстрацію (один з наступних варіантів) Узгоджуються в кожному випадку окремо
9 Правовстановлюючий документ на житлове приміщення Копія, завірена нотаріально У випадку, якщо заявник власник житлового приміщення
10 Правовстановлюючий документ на житлове приміщення Копія, завірена нотаріально

У випадку, якщо житло перебуває в приватній власності іншої особи

11 заява від власника  житлового приміщення про згоду на проживання іноземця на житлоплощі, що йому належить Оригінал, завірений нотаріусом У випадку, якщо житло перебуває в приватній власності іншої особи
12 паспорт власника Оригінал і копія, завірена особистим підписом У випадку, якщо житло перебуває в приватній власності іншої особи
13 Квитанції про оплату державного мита за продовження строку перебування Оригінал
14 Довіреність на наших співробітників Оригінал, завірений нотаріусом Від імені іноземного громадянина на співробітників нашої компанії

* Ю - Юстікон, К - Клієнт

 

Юридична компанія «ЮСТІКОН», маючи багаторічний досвід, пропонує Вам повний комплекс юридичних послуг з продовження строку перебування в Україні.

Відповіді на найпопулярніші питання за послугою "Продовження строку перебування в Україні"

Я громадянка Білорусі. В'їхала на територію України в лютому на 10 днів, потім в квітні на місяць і зараз вже другий тиждень живу в Києві. Підкажіть, будь ласка, коли закінчиться строк перебування в Україні на законних підставах.

Ви маєте право знаходиться на території України 90 днів впродовж 180 з моменту першого в'їзду (дні підсумовуються). На даний момент у Вас ще не закінчується строк перебування.

Первинна реєстрація іноземних громадян в Україні відбувається в пункті пропуску через державний кордон, коли посадовець відповідних органів в паспортному документі поставляє відмітку "В'їзд", заносить відомості у відповідний реєстр або заповнює імміграційну картку. Далі при необхідності знаходитися в Україні Вам треба звернутися в територіальний підрозділ Міграційної служби не раніше ніж за 10 днів і не пізніше ніж за 3 дні до закінчення строку дії первинної реєстрації. Реєстрація іноземців в Києві ніяк не відрізняється від реєстрації в інших містах України.

Для того, щоб отримати дозвіл на працевлаштування в Україні, Вам необхідно знайти компанію-працедавця, яка буде готова прийняти Вас на роботу і оформити дозвіл на роботу. На підставі такого дозволу Ви зможете оформити тимчасову посвідку на проживання на 1 рік.

Наші юристи можуть допомогти Вам в продовженні строку перебування, а також в оформленні дозволу на роботу і тимчасової посвідки на проживання.

Відгуки та коментарі

Поле не може бути пустим
Вкажіть ваші контакти
Review form